Tiada MAGIK dalam mengatur online positioning dan mencipta personal branding. Segalanya perlukan usaha yang gigih tanpa henti.

Samada anda menjual produk fizikal atau servis, mulakan usaha untuk kukuhkan branding diri atau branding produk/servis mulai hari ini !

Puan Norlina Mohamed, Founder & Owner Memoreen 

Alhamdulilah saya share dengan team saya ternyata menjadi dan semua stokis/agen saya menggunakan Teknik OP dan secara tak langsung sales mereka berganda dan mula engage dgn audiens. Thanks Cikgu.

Diyana Ismail, Top Agen Coway

Customer ni saya tak pernah jumpa, tak kenal, entah dtg dari mana tiba-tiba bank in RM6k terus ke akaun saya. Ni penangan apa sampai mcm ni org trust.. Semua cikgu punya pasal la ni.

Norsahida Mohamad Said (Puan Sheda)

Saya start guna ilmu seeding cikgu hari semalam. Dah ada yg PM nakkan produk dan nk join ejen. Sebelum ni - keyakinan diri dulu menebal makin menipis. Balik dari kelas cikgu, hilang semua resah. Malam tu juga apply yg basic-basic tu. Lap u cikgu!

Finalis Da'i dan Personaliti TV3 Tuan Izzhar Nazri

Lama sebenarnya nak share ni kat cikgu. Saya buat satu posting kat wall, cerita saya bawa mama pergi shopping. Saya apply teknik OP:

1) Asas storytelling (tema: kasih sayang)

2) Umpan GENS

3) FRIZ

Resultnya? Fuh. Sepanjang saya buka akaun FB, tak pernah lagi saya dapat like, comment & share sebanyak ni.

Feedback Alumni Cikgu June Mohd Som

  • Dengan elmu OP. Wat biznes semua jadi. ~ Puan Maslina Meor Radhi, Stokis Serum Ardini

  • Silibus Online Positioning yang paling komprehensif (padat). ~ Tuan Zamri Mohammad, penulis buku dan trainer penulisan.

Ustaz Ahmad Saifullah Dato' Hj Mohd Nor Afandi, Motivator dan Mutawwif Umrah Andalusia.

Terima kasih banyak-banyak Cikgu June. Cikgu June pencetus gajah-gajah masuk kepada saya. Daripada seorang yang TAK PANDAI positioning kepada lebih dikenali.

Sekarang kalau saya pergi pejabat Andalusia punhampir semua staf kenal saya. Syukur.


Murtada Md Nor, Kelas Affiliate Online, Top Ranking Affiliate.

Kalau nak tau aku belajar online positioning dekat kelas cikgu June Mohd Som ni lah. Bayar 400 hanya untuk belajar online melalui chat FB je. Bukan masuk kelas fizikal pun. Result dia bukan lah dalam sekelip mata kau boleh dapat. Take time lah."

Murtada Md Nor, anak murid dari Kelas Affiliate Online, Top Ranking Affiliate dan seorang bussiness man.


Master Shaklee Farah Wahida, Student STC Jan 2016

Ullos, farah dah join kelas ni last month. Mula-mula macam malas. Tapi syukur sangat sempat tolak cik Malas ke tepi. Habis kelas 2 hari, cakap kat cikgu. Nasib baik saya tak layan rasa malas. Nasib baik datang.

Banyakkkk saya belajar. Rasa berkembang habis sel-sel otak. Rasa masa depan cerah.

Sejujur dan seikhlas hati saya nak bagitahu ullos, kelas ini is sooo superb best. Kelas paling best saya join dalam hidup saya peniaga online.

Tak fikir banyak. Modal yg saya spend untuk kelas ni dan berlipat ganda. Pejam mata je. Ilmu ni memang worth dipelajari. Beri tenaga baru untuk bisness kita.

Terima kasih Cikgu June Mohd Som."


Jaja Kalam, Founder Shawl Instant ByJajaKalam

Cikgu nak share. Memang best taw buat grup! Happy nau nau. Direct je nak jual takyah ayat bunga-bunga. Thanks cikgu.


Jaja Kalam, Founder Shawl Instant ByJajaKalam

Nov 2014 - Kelas Online Positioning

Jan 2016 - Kelas Storytelling Copywriting

Ogos 2016 - Kelas Basic Copywriting

Ini Dia Student OP Paling Selow !

Ini pula kesah Puan Aishah Syed Ali, Monster stokis produk Nurraysa, yang pernah mencapai team sales 300K sebulan. 

Perkara paling PELIK, Puan Aishah claim beliau adalah student OP yang paling selow, paling lambat. Cikgu pun tak taw kat mana yang selow bin lambat tu. Huhu.

...bayar lah RM1000 pun tak rugi untuk belajar copywriting ngan cikgu.Sebab cikgu june sangat komited dan tak lokek ilmu... 

Saya memang tak tau apa apa tentang online, cikgu lah cikgu pertama saya untuk bisnez online.

Lepas kelas cikgu lah. Status saya mula nampak hidup dan di minati ramai. Hahahhaha poyo.

Tapi yang pasti orang makin kenal saya dan saya lebih mudah nak dapat kan kepercayaan orang lain untuk join bersama saya. Orang join bawah saya ramailah yang membolehkan sale saya meningkat dan terus meningkat.

Terima hadiah kaligrafi ekslusif dari pelukis khat terkenal Tuan Afnan Rosli, pemilik Afnan Galleria Official. Tuan  Afnan adalah student BOP Ogos 2016.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.